Ponta: A doua transa de crestere a salariilor e inclusa in majorarea de deficit

Marti, 08 Mai 2012, ora 16:37
1402 citiri
Ponta: A doua transa de crestere a salariilor e inclusa in majorarea de deficit

Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa intalnirea de la BNR cu Mugur Isarescu si Florin Georgescu, ca a doua transa de crestere a salariilor bugetarilor e inclusa in majorarea de deficit.

"A fost ca intotdeauna o intalnire foarte placuta si foarte utila. Pot sa va anunt la modul oficial ca mergem la sedinta de Guvern si primul punct pe ordinea de zi este confirmarea Scrisorii de intentie cu Fondul Monetar, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

In acelasi timp, i-am multumit guvernatorului pentru mesajele pe care le-a dat si pe care acum putem sa le dam impreuna, de predictibilitate si stabilitate pentru pietele financiare, pentru investitorii straini.

Am langa mine vicepremierul si ministrul de finante, care este "imprumutat" de la BNR pentru o perioada de timp si care, prin prezenta domniei sale, asigura modul in care Guvernul ieri investit va actiona intr-un domeniu atat de delicat cum este cel al politicilor fiscale si bugetare", a spus Ponta.

El a refuzat sa dea mai multe detalii despre ultimele discutii cu FMI sau cifre, deoarece nu vrea ca ministrii sa le afle de la televizor. Ponta a confirmat insa, raspunzand unei intrebari, ca a doua transa de crestere a salariilor bugetarilor e inclusa in majorarea de deficit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta recuperare salarii bugetari, #Victor Ponta salarii bugetari , #Premier