Ponta: Vom da sanctiuni pentru intarzierile la lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 09:20
1552 citiri
Ponta: Vom da sanctiuni pentru intarzierile la lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Lancram, judetul Alba, ca se va informa despre intarzierile la lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie si va da sanctiuni, adaugand ca autostrada trebuie deschisa inainte de Craciun, deoarece traficul este intens in zona.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, la Lancram, unde s-a aflat pentru a inspecta lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie, daca va da sanctiuni pentru intarzierile inregistrate la lotul trei Saliste - Cunta, el raspunzand: "Sunt convins ca dupa ce voi vedea cu ochii mei si dupa ce ma informez, dam si sanctiuni".

Intrebat daca va merge la inaugurarea celorlalte trei troansoane ale autostrazii, Ponta a raspuns ca depinde cat de mare va fi inaugurarea.

"Nu stiu inca, o sa vedem. Important e sa fie inaugurata. Ca inaugurari de astea de 10 kilometri stiti cum e ... la prim-ministii mici - autostrazi mici, la primi-ministri mai inalti .... Daca e mare inaugurarea, vin, daca nu, nu", a raspuns Ponta.

Acesta a adaugat ca autostrada Sibiu-Orastie este "esentiala" si va trebui deschisa inainte de Craciun, deoarece in zona circulatia este foarte mare.

Lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie are o lungime de 22,11 kilometri.

Ministrul delegat pentru Infrastructura, Dan Sova, a declarat, vineri, la Lancram (judetul Alba), dupa inspectia pe santierul autostrazii Sibiu-Orastie, ca circulatia pe trei din cele patru loturi ale autostrazii va fi deschisa pana la Craciun, spunand ca a mers cu 160 km/ora si ca "masina era lina".

In ce priveste lotul trei al autostrazii, Sova a afirmat ca aici au aparut mai multe probleme cu terenul, insa acestea nu sunt pe coridorul autostrazii, ci pe dealurile din apropiere, care aluneca spre autostrada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Sibiu Orastie, #premier Victor Ponta, #lucrari autostrada , #Premier