Stolojan, despre schimbarea Guvernului: Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!

Marti, 24 August 2010, ora 15:19
1397 citiri
Stolojan, despre schimbarea Guvernului: Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!

Prim-vicepresedintele PSD Theodor Stolojan a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca o schimbare de Guvern ar duce la pierdere de timp si ca, in opinia sa, "cine militeaza acum pentru schimbarea Guvernului, militeaza pentru intarzierea iesirii din criza".

"Schimbarea regilor, bucuria nebunilor! O schimbare de Guvern nu face decat sa pierdem timp, cum a fost anul trecut. Pierdem timpul, Guvernul trebuie sa-si faca treaba mai departe. Cine militeaza pentru schimbarea Guvernului, militeaza pentru intarzierea mai departe a iesirii din criza", a precizat prim-vicepresedintele PDL.

Stolojan a facut aceste precizari, dupa ce a fost intrebat care sunt ministrii care nu au reusit sa aiba performanta in Cabinetul Boc si ar trebui schimbati.

Mai multi democrat-liberali i-au cerut, luni seara, premierului Emil Boc, la sedinta BPN, sa prezinte o evaluare a ministrilor si stadiul realizarii masurilor guvernamentale, aratand ca evaluarea este necesara si pentru pastrarea parlamentarilor PDL, au precizat pentru MEDIAFAX surse din partid.

"S-a discutat despre faptul ca se fac presiuni pentru ca unii parlamentari ai PDL sa plece din partid. Am vorbit ca pentru pastrarea parlamentarilor este necesara o intalnire a grupurilor parlamentare ale PDL cu premierul si este important ca evaluarea sa fie prezentata in fata acestora", au declarat sursele citate.

Potrivit acestor surse, cei mai multi membri ai BPN i-au cerut premierului sa prezinte pe langa masurile de austeritate si masurile de crestere a veniturilor bugetare.

"Premierul a spus ca nu sunt bani, ca trebuie sa mai taiem, dar unii dintre noi au spus ca nu putem sa ne plangem non-stop, ci trebuie sa actionam in conditiile in care suntem la guvernare. A ramas ca premierul sa ne spuna saptamana viitoare care sunt ministerele cu realizari", au precizat sursele citate.

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni seara, dupa sedinta BPN al formatiunii, ca premierul Emil Boc va prezenta, "in mod categoric, in perioada urmatoare", o evaluare a ministrilor.

Premierul Emil Boc, presedinte al PDL, a declarat, luni, inainte de sedinta BPN al formatiunii, ca evaluarea activitatii ministrilor se face in permanenta, iar concluziile vor fi trase la momentul potrivit.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la inceputul lunii august, la postul public de televiziune, ca la 1 septembrie se va face o analiza a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schimbarea guvernului criza stolojan , #Premier