Taxa auto 2013: Si Victor Ponta vrea sa stie cat si de ce trebuie platita

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 12:40
3918 citiri
Taxa auto 2013: Si Victor Ponta vrea sa stie cat si de ce trebuie platita
Salonul Auto Bucuresti, 2012

Premierul Victor Ponta a declarat ca taxa de prima inmatriculare a afectat bugetul tarii pentru urmatorii ani si ca incepand cu 2013 fiecare roman care achizitioneaza o masina trebuie sa stie exact ce taxe are de platit.

"Ca orice roman, imi doresc sa stiu ce taxe se platesc atunci cand cumperi un autoturism. Taxa de prima inmatriculare a afectat bugetul tarii pentru urmatorii ani. Trebuie modificat in sensul in care CE ne-a cerut. Am facut un grup de lucru ca pentru bugetul pentru 2013 sa stim foarte clar cat sunt aceste taxe si de ce le platim", a spus premierul Victor Ponta la deschiderea Salonului Auto Bucuresti.

"Prin prezenta mea la salon vreau sa dau un mesaj ca incerc sa ajut companiile sa treaca peste partea birocratica si sa incurajez investitiile marilor producatori auto", a afirmat Victor Ponta.

In cadrul Salonului Auto Bucuresti sunt expuse aproximativ 100 de modele de masini, dintre care 20 in premiera nationala.

Salonul Auto Bucuresti se va desfasura in perioada 19-28 octombrie, la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet este 15 lei.

Marcile auto care vor fi prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citröen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.

#taxa auto 2012, #taxa auto 2012 Victor Ponta, #taxe auto Victor Ponta, #salonul auto Bucuresti , #Premier