Victor Ponta a schimbat-o din functie pe sefa CNPP

Joi, 24 Mai 2012, ora 17:56
2468 citiri
Victor Ponta a schimbat-o din functie pe sefa CNPP

Premierul Victor Ponta a revocat-o din functie pe sefa Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), Domnica-Doina Parcalabu, a informat, joi, Guvernul. In locul ei a fost numita Ileana Ciutan in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Pensii Publice.

Totodata, premierul l-a numit pe Dorel Fronea in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, care conduce Autoritatea Nationala a Vamilor.

De asemenea, au mai fost eliberati din functii Borbely Karoly, secretar de stat la Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, si Dragos Mihael Ciuparu, presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

In locul celor doi, au fost numiti Nicolae Rotileanu in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, respectiv Tudor Prisecaru in functia de presedinte cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

La Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a fost numit vicepresedinte Stan Popa, iar la Ministerul Administratiei si Internelor Constantin Catalin Chiper a fost numit secretar de stat.

Primul-ministru Victor Ponta a semnat si decizia privind exercitarea, cu caracter temporar prin detasare, a functiei publice vacante, din categoria inaltilor functionari publici, de secretar general adjunct al Ministerului Apararii Nationale de catre Mihai Sova.

#demitere conducere CNPP, #Victor Ponta revocare CNPP , #Premier