Victor Ponta: Rezilierea contractului cu Bechtel se va incheia imediat ce avem finalizata negocierea

Vineri, 03 Mai 2013, ora 18:28
1834 citiri
Victor Ponta: Rezilierea contractului cu Bechtel se va incheia imediat ce avem finalizata negocierea
Foto: cotidianul.ro

Rezilierea contractului cu Bechtel va fi finalizata imediat ce vor fi terminate negocierile cu reprezentantii companiei, a declarat premierul Victor Ponta, vineri, la Constanta, precizand totodata ca foarte importanta este gasirea unui contractor care sa finalizeze lucrarile incepute si neterminate de acest investitor .

"Rezilierea contractului se va incheia imediat ce avem finalizata negocierea, va vom anunta. Important este ca pe noi ne intereseaza nu doar sa incheiem practic ce a mai ramas din contractul cu Bechtel si cel mai important este sa gasim un contractor pentru finalizarea lucrarilor incepute. Pentru ca e pacat sa lasi santierul asa. Si exista posibilitatea reala de a finaliza in perioada urmatoare, fie din fonduri europene, fie din parteneriat public-privat, prin concesiune, sa finalizam proiectul de autostrada. Transilvania are nevoie de autostrada", a afirmat primul-ministru, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, in perioada imediat urmatoare va fi finantata construirea tronsonului de autostrada Sebes - Campia Turzii.

"Din actualul exercitiu financiar al Uniunii Europene vom finanta, in perioada imediat urmatoare, acel tronson de autostrada Sebes - Campia Turzii. Deci, practic, legam ceea ce s-a facut, bucatica aceea facuta de Bechtel, de autostrada Arad - Sibiu si, mai departe, de la Gherla daca nu ma insel. Trebuie finalizat ceea ce a inceput Bechtel si n-a terminat", a subliniat premierul Victor Ponta.

#Ponta negoieri Bechtel, #Bechtel reziliere contract , #Premier