Vasile Blaga: La programul ARD a fost fundamentata fiecare cheltuiala

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 17:56
1844 citiri
Vasile Blaga: La programul ARD a fost fundamentata fiecare cheltuiala
Sursa foto : ziuaveche.ro

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, luni, ca programul de guvernare al ARD este un plan de actiune bine gandit, la care a fost fundamentata fiecare cheltuiala, referindu-se la criticile presedintelui Traian Basescu potrivit carora ARD si USL au programe fara un proiect de buget.

Blaga a adaugat ca ARD a folosit modelul care a functionat foarte bine in perioada 2004-2008 si ca obligatia de a avea un proiect de buget o are puterea. El a adaugat ca USL avea si termen de depunere a proiectului de buget in Parlament, 15 octombrie, dar ca neavand solutii nu l-a prezentat.

Intrebat daca ARD sustine indexarea pensiilor, Blaga a spus ca indexarea pensiilor este o obligatie legala pe care Victor Ponta nu o cunoaste, scrie Mediafax.

"Legea spune ca pensiile trebuie sa creasca cu jumatate din cresterea nominala a venitului mediu pe economie", a spus Blaga.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca ii provoaca pe politicieni ca, in loc sa se injure, sa arate perspectiva lui 2013 pe baza unui buget, el apreciind ca si unii si altii nu vor sa prezinte bugetul pentru ca n-ar avea sustinere pentru "gogosile pe care le vand la televizor".

#program guvernare ARD, #alegeri parlamentare 2012, #Blaga program guvernare ARD , #Program guvernare