Marti aflam cand vor fi alegerile locale

Luni, 12 Martie 2012, ora 20:55
1712 citiri
Marti aflam cand vor fi alegerile locale

Ordinea de zi a sedintei de marti dimineata a Guvernului include proiectul de hotarare privind stabilirea datei de desfasurare a alegerilor locale din anul 2012, precum si alte acte normative legate de campania electorala.

Guvernul informeaza ca printre actele normative care ar putea fi incluse pe agenda de lucru a sedintei de marti dimineata se afla o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012, precum si proiectul de hotarare privind stabilirea datei de desfasurare a alegerilor locale. Coalitia a decis, in urma cu cateva saptamani, ca data alegerilor locale sa fie 10 iunie.

De asemenea, in discutia Executivului ar putea intra marti Programul calendaristic privind activitatile referitoare la organizarea si desfasurarea alegerilor locale, precum si stabilirea masurilor pentru organizarea si desfasurarea scrutinului.

Cheltuielile necesare pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor locale, numerotarea circumscriptiilor electorale judetene si a municipiului Bucuresti, aprobarea modelelor buletinelor de vot care vor fi folosite in alegerile locale vor intra, cel mai probabil, marti, in atentia Guvernului.

Executivul ar urma sa decida si alte detalii legate de organizarea alegerilor, precum cele privind timbrul autocolant, modelele stampilelor, modelul copiei de pe lista electorala permanenta, modelul copiei de pe lista electorala complementara, modelul listei electorale suplimentare, modelul extrasului de pe copia listei electorale permanente, complementare sau de pe lista electorala suplimentara, modelul listei sustinatorilor, modelul declaratiei de acceptare a candidaturii, modelul declaratiei de renuntare la candidatura, precum si modelul listei membrilor organizatiei cetatenilor romani apartinand unei minoritati nationale, ce vor fi folosite pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din anul 2012

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri locale Romania, #Guvern alegeri locale, #costuri alegeri locale, #organizare alegeri locale , #Sedinta guvern