4 nume posibile pentru sefia PNL

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 16:40
871 citiri
4 nume posibile pentru sefia PNL
Foto: Facebook / Nicolae Robu

Vicepresedintele PNL Nicolae Robu considera ca sunt trei criterii "obligatorii si benefice" pentru alegerea viitorului presedinte al PNL si afirma ca acestea ar fi indeplinite de Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Marian Petrache.

"Cu riscurile de rigoare, o sa dau patru nume de colegi care, consider eu, indeplinesc cele trei criterii si o voi face in ordine alfabetica, respectiv Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Marian Petrache (...) sa fie cat se poate de clar ca toti patru imi sunt egali in apreciere", arata Nicolae Robu, vineri, intr-un comunicat de presa.

In opinia sa, inainte de a rosti nume, chiar daca sunt multe abordari posibile, exista trei criterii care ar fi "benefic, chiar obligatoriu" sa fie indeplinite de viitorul presedinte al PNL.

Primul criteriu, in opinia lui Nicolae Robu, ar cere sa fie un om cu forta electorala dovedita, adica unul care a castigat alegeri importante, in confruntari uninominale, cu scor sensibil peste scorul ...citeste mai departe despre "4 nume posibile pentru sefia PNL" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicolae Robu criterii presedinte PNL , #Stiri Guvern