5 demisii la varful PNL Bucuresti: Se cere capul lui Ilie Bolojan, reales cu 70%

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 12:11
856 citiri
5 demisii la varful PNL Bucuresti: Se cere capul lui Ilie Bolojan, reales cu 70%
Foto: Digi 24 TV

Cinci dintre liderii organizatiilor de sector ale PNL au demisionat, miercuri, asumandu-si alaturi de Catalin Predoiu esecul inregistrat la alegerile locale de duminica. Singura care a amanat depunerea mandatului a fost Anca Boagiu, presedintele PNL Sector 2.

Totodata, Mihai Voicu, presedintele PNL Sector 1, a solicitat demisia secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, acuzandu-l ca nu s-a ocupat de campania la nivelul intregii tari. Acesta a fost realeas primar al Oradei cu peste 70% din voturi.

Conducerea PNL s-a reunit miercuri dimineata la sediu pentru o intalnire informala, care sa pregateasca sedinta Biroului Politic National din aceasta dupa-amiaza.

Sefii de sectoare ai PNL au spus ca vor sa fie solidari cu Catalin Predoiu, fostul lider al PNL Bucuresti, care si-a depus mandatul a doua zi dupa infrangerea rusinoasa in alegerile in Capitala, la care liberalii au obtinut circa 12%, situandu-se pe locul 3, dupa PSD si USB.

Anca Boagiu a spus ca isi depune mandatul dupa ...citeste mai departe despre "5 demisii la varful PNL Bucuresti: Se cere capul lui Ilie Bolojan, reales cu 70%" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demisii PNL sectoare , #Stiri Guvern