5 motive sa mergem duminica la vot

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 19:14
1595 citiri
5 motive sa mergem duminica la vot

Cel mai important sfat pe care orice politician il poate da alegatorilor este, in opinia mea, sa mearga la vot. Si, fara indoiala, este cel mai la indemana lucru pe care il putem face cand trebuie sa luam atitudine.

Nu stiu cat au inteles oamenii despre aceasta campanie dezamagitoare si despre candidatii la alegerile locale, odata cu disparitia bannerelor de pe strazi, a corturilor si a materialelor promotionale.

Candidati independenti sustinuti de fostul partid, candidati la a treia sau la a patra mana in partid, despre care nici nu stii daca au vrut vreodata sau nu sa candideze, altii infratiti cu adversari politici, toate au dus la o invalmaseala din care trebuie sa alegem ceva.

Sunt, insa, convins ca nu trebuie nici acum sa ne ascundem in spatele scuzelor, asa ca o prezenta la vot ar trebui sa fie, macar, biletul care sa ne permita ca in urmatorii patru ani sa deschidem gura nemultumiti daca ceva nu merge bine in Cetate. Altfel, cum sa-l tragi la raspundere daca ai stat ...citeste mai departe despre "5 motive sa mergem duminica la vot" pe Ziare.com

#motive vot alegeri locale, #de ce sa mergem la vot, #vot alegeri locale 2016, #de ce votam duminica, #de ce votam locale , #Stiri Guvern