A cui e vina daca Gabriela Firea va castiga Bucurestiul?

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 07:22
2222 citiri
A cui e vina daca Gabriela Firea va castiga Bucurestiul?

Toti politicienii de "dreapta", sa zicem anti-PSD, plang de sare camasa de pe ei ca va castiga Gabriela Firea alegerile de la Bucuresti.

Ma astept ca in seara alegerilor, dupa aflarea rezultatelor, doamna Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, sa se prezinte in fata alegatorilor si sa spuna ca cei care au votat cu Nicusor Dan sunt de vina pentru ca cel mai mare oras din Romania a trecut in portofoliul PSD.

La inceputul acestei saptamani, a fost un scurt joc de-a sondajul, care s-a prabusit, liberalii cerand ca reprezentantul USB sa se retraga. Acesta din urma le-a intors spatele. Normal, in toate sondajele interne ale partidelor e pe locul doi.

Dar o alianta politica nu se face prin sondaje. Nu stiu cine a inventat "tampenia" asta prin care se nominalizeaza un candidat la o functie publica. Probabil ca, in toamna, unele partide vor organiza sondaje ca sa afle pe cine sa puna pe lista pentru parlamentare. Altele, nici macar atat, iar destinul politic al unui om va sta in pixul ...citeste mai departe despre "A cui e vina daca Gabriela Firea va castiga Bucurestiul?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri Primaria Bucuresti, #alegeri primaria Capitalei, #Gabriela Firea Primaria Bucuresti , #Stiri Guvern