A doua zi de consultari la Cotroceni: Iohannis, de la UNPR si ALDE, la societatea civila si "strada"

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 08:33
897 citiri
A doua zi de consultari la Cotroceni: Iohannis, de la UNPR si ALDE, la societatea civila si "strada"
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedinte Klaus Iohannis participa vineri la a doua zi de consultari cu partidele la Cotroceni pentru desemnarea unui noi premier.

Dupa ce joi a avut discutii cu PSD, PNL, UDMR si minoritatile nationale, vineri este randul celor de la UNPR (11:30) si de la ALDE (12:30) sa isi expuna viziunea lor despre iesirea din criza politica.

De asemenea, tot vineri Klaus Iohannis a convocat, in premiera, reprezentanti ai societatii civile, precum si ai celor care si-au strigat saptamana aceasta nemultumirile in strada.

Iohannis, consultari in premiera cu societatea civila si "strada": Cine poate merge la Cotroceni si cum

Acest anunt a starnit o adevarata furtuna in mediul virtual, formandu-se grupuri si grupuri care propuneau diverse personalitati sa mearga la Cotroceni sa reprezinte strada, cum ar fi Tudor Chirila, Adrian Despot, dar si Moise Guran sau Radu Banciu.

Ceva mai tarziu, de la Administratia Prezidentiala a venit un comunicat prin care se explica procedura prin care ...citeste mai departe despre "A doua zi de consultari la Cotroceni: Iohannis, de la UNPR si ALDE, la societatea civila si "strada"" pe Ziare.com

#Iohannis consultari Cotroceni partide, #Iohannis consultari Cotroceni premier, #Iohannis consultari societate civila , #Stiri Guvern