A fost lansat un site care sa-i ajute pe romanii din diaspora care vor sa voteze la parlamentare

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 14:55
622 citiri
A fost lansat un site care sa-i ajute pe romanii din diaspora care vor sa voteze la parlamentare
Foto: Ziare.com

Partidul M10 a lansat site-ul www.diaspora2016.ro prin intermediul caruia cetatenii romani din strainatate se pot inscrie mai usor in Registrul Electoral pentru a vota la alegerile parlamentare din acest an.

"Site-ul www.diaspora2016.ro vine in sprijinul romanilor din diaspora care doresc sa se inregistreze in Registrul Electoral. Pana in data de 19 iulie, doar 3.090 de alegatori romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate au solicitat sa fie inscrisi in Registrul electoral. Dintre acestia, 2.371 au mentionat optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 719 au ales sectiile de votare", se arata intr-un comunicatul M10.

Sursa citata precizeaza ca, pe langa informatii utile despre votul prin corespondenta, site-ul inlesneste modalitatea de inregistrare pentru a putea vota la alegerile parlamentare din acest an.

"Romanii din strainatate pot completa cererea, utilizand una din cele trei variante: (1) documentul.pdf editabil care, dupa completare, poate fi printat; (2) un ...citeste mai departe despre "A fost lansat un site care sa-i ajute pe romanii din diaspora care vor sa voteze la parlamentare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#M10 site vot parlamentare, #M10 site vot strainatate, #inregistrare alegatori strainatate , #Stiri Guvern