A inceput a patra coabitare

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 19:30
644 citiri
A inceput a patra coabitare

PSD s-a tinut de cuvant. A facut un guvern cu totul diferit de cel precedent. Ciolos a adus ministri care lucrau la Comisia Europeana si la Consiliul UE, Dragnea a luat o secretara de scoala din Videle si alti functionarasi din preajma baronilor judeteni.

Fostul comisar a numit oameni scoliti si care urcasera in cariera prin merit, Grindeanu are alaturi anonimi din partide, vreo doi pensionari ceausisti, plus cativa plagiatori sau impostori care fug de justitie.

Numarul ministerelor a crescut. La mijloc e o logica partizana, nu una functionala. Se distribuie prebende pentru amici de la partid.

Sunt si alte ciudatenii. De pilda, o pozitie de vicepremier e asociata cu un portofoliu minor - Mediul, iar cealalta acopera responsabilitati enorme - Dezvoltare regionala, administratie publica si fonduri UE. Alte trei ministere au si ele atributii in afaceri europene. Nu-i deloc clar cum vor actiona.

La audierile din Parlament, pur formale, noii demnitari s-au intrecut in perle si ...citeste mai departe despre "A inceput a patra coabitare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvern Grindeanu coabitare Iohannis , #Stiri Guvern