Aberatia zilei: Guvernul a ajuns sa cenzureze ce spune premierul. Gafa a lui Tudose, taiata la montaj

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 15:06
824 citiri
Aberatia zilei: Guvernul a ajuns sa cenzureze ce spune premierul. Gafa a lui Tudose, taiata la montaj
Foto: captura video Privesc.eu

Sarbatoare mare in Romania, miercuri, dupa ce presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus, in timpul discursului anual despre starea UE, organizarea unui summit european istoric la Sibiu, chiar a doua zi dupa iesirea Marii Britanii din blocul comunitar.

Si cum la Palatul Victoria era programata sedinta de guvern, premierul Tudose a ales sa-si comunice live bucuria pentru acest eveniment, desigur, in stilu-i caracteristic ce imbina limbajul colocvial cu ironiile (mai mult sau mai putin) fine.

Asadar, Tudose s-a avantat in felicitari in stanga si-n dreapta pentru toti membrii Guvernului si in general pentru toti romanii care au facut posibila aceasta realizare. Doar ca de emotie a incurcat Comisia Europeana cu Consiliul European.

"Vreau sa remarc astazi si sa felicit toti membrii Guvernului si pe toti romanii, practic, care au facut posibil ca in mesajul anual al presedintelui (a facut o pauza de cateva momente, sa fie sigur ca nu face vreo gafa) Consiliului European (si a venit si gafa), domnul Jean-Claude Juncker, a facut referire la Romania si numai pozitiv.

Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europena nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii. Romania este eroina acestei povesti", a spus Tudose.

Iata si mesajele transmise de Juncker, la care a facut referire premierul:

Juncker vrea summit european la Sibiu, in prima zi dupa BrexitJuncker: E timpul sa aducem Romania si Bulgaria in Schengen. Ce spune de aderarea la euro

In inregistrarea postata pe contul de Facebook al Guvernului Romaniei, momentul de circa 60 de secunde a fost insa "editat" rapid, desi transmisiunea a fost in direct.

Se poate vedea trecerea respectiva, in secundele de la 01:58 la 02:00.

Iata, mai jos, inregistrarea completa, iar momentul respectiv porneste de la minutul 00:56:

In urma cu doua luni, la putin timp dupa investirea in functie, premierul Mihai Tudose s-a intalnit la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker, dar si cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Asadar, nu putem sa-l banuim pe seful Executivului ca habar nu are cu cine se intalneste.

Dar ceea ce este clar insa din aceasta poveste este ca la Guvern cei de la Departamentul de Comunicare sunt in alerta, cu vigilenta la nivel maxim si pregatiti de interventii de urgenta cum sefu' face vreo gafa.

De mentionat ca de cateva zile seful Departamentului pentru strategii guvernamentale este fosta vedeta Antena3, Feli ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Guvernul a ajuns sa cenzureze ce spune premierul. Gafa a lui Tudose, taiata la montaj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Tudose Consiliul European Comisia Europeana, #Tudose confundat Consiliu Comisie, #Tudose taiere inregistrare Guvern Comisia Europeana, #Tudose declaratii Juncker, #Juncker declaratii Romania , #Stiri Guvern