Absenta steagului UE din poza Guvernului Dancila a ajuns in presa straina

Sambata, 03 Februarie 2018, ora 13:51
1225 citiri
Absenta steagului UE din poza Guvernului Dancila a ajuns in presa straina
Foto: site Guvern

Absenta steagului Uniunii Europene din fotografia oficiala a Guvernului Dancila alaturi de cel al Romaniei, asa cum era cutuma dupa aderarea Romaniei la UE, a atras atentia publicatiilor straine.

Acest lucru a fost semnalat, initial, de internauti, pe Facebook, fiind sesizat si de Platforma Romania 100.

Acum, lipsa steagului face subiectul si stirilor din presa straina.

Euronews scrie ca poza oficiala a noului Executiv a intrat in atentia Platformei Romania 100.

"Guvernul Romaniei, investirea noului cabinet. Pentru prima data dupa multi ani in care steagul Uniunii Europene a stat langa cel romanesc, asa cum se intampla in cazul cabinetului Ciolos sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost indepartat din poza oficiala.

Se intampla in anul de pregatire a preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE si in conditiile in care doamna premier a fost europarlamentar pentru noua ani", a scris pe Facebook Platforma Romania 100.

Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Platformei Romania 100, a declarat pentru Euronews ca acest lucru ar putea semnala o schimbare in relatia dintre noul Cabinet si Uniunea Europeana.

Stirea a fost preluata de mai multe site-uri internationale, printre care se numara USA-Headlines, Ventura Broadcasting, Newstral sau NewsNow.co.uk. ...citeste mai departe despre "Absenta steagului UE din poza Guvernului Dancila a ajuns in presa straina" pe Ziare.com

#steag UE poza guvern Dancila, #steag UE foto Cabinet Dancila , #Stiri Guvern