Acuzat ca a stat la hotel fara sa plateasca, Rizea da vina pe Sebastian Ghita

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 10:36
2539 citiri
Acuzat ca a stat la hotel fara sa plateasca, Rizea da vina pe Sebastian Ghita
Foto: Arhiva Facebook/Cristian Rizea

Fostul deputat Cristian Rizea a declarat, vineri, ca nu el avea obligatia sa plateasca pentru zilele in care a stat la hotelului din Vaslui, ci PRU, cu care a fost incheiat contractul, iar proprietarul hotelului, Adrian Porumboiu, vorbise cu Sebastian Ghita, in prezenta sa, inainte de inceperea campaniei electorale, ca partidul va plati.

"Intrebati-l, va rog, pe proprietarul acelui hotel, domnul Adrian Porumboiu, daca la inceputul campaniei electorale, cu o zi inainte de depunerea listelor, cand s-a luat decizia de a candida din parte PRU la Vaslui, a avut o intalnire cu mine si cu Sebastian Ghita in hol la Intercontinental, in barul de jos, in care Ghita i-a spus foarte clar ca acel contract se va incheia pe partid si partidul va plati", a spus Cristian Rizea, la iesirea din sala de judecata de la instanta suprema, unde se judeca dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Rizea a precizat ca, si dupa alegerile parlamentare, Adrian Porumboiu a primit un telefon de la Sebastian Ghita in care acesta i-a spus ca PRU va plati pentru cazarea sa la hotelul din Vaslui.

"La Vaslui am stat opt nopti, dovada stau biletele de avion. Eu veneam Bucuresti - Iasi si de acolo cu o masina la Vaslui. Intrebati-l pe Porumboiu daca dupa alegeri a primit un telefon de la Ghita, in care i s-a spus ca partidul va plati. Au trecut cinci luni de zile, domnii nu au facut nimic si atuncea au inceput cu diverse sms-uri de santaj sa le platesc eu din buzunar.

Este un contract intre partid si hotel. Partidul are multe datorii, asa este. Daca va veti duce la sediul central, veti vedea ca nici chiria nu si-au platit-o Bogdan Diaconu si ceilalti, iar PRU este in executare silita. Contractul de cazare este semnat de PRU si unitatea hoteliera respectiva", a mai spus Rizea.

Fostul deputat a vorbit si despre o discutie care ar fi avut loc intre omul de afaceri Adrian Porumboiu si Sebastian Ghita, in care primul se plangea de presiunile la care era supus de catre fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea.

"Intrebati-l pe Porumboiu daca s-a plans lui Sebastian Ghita despre presiunile pe care domnul Coldea le facea asupra lui si ca dosarul pe care-l are este din cauza presiunilor facute de Coldea. Eu va spun ce am auzit, a fost o discutie intre dansii, n-am participat", a spus Rizea.

Despre biletele de avion neachitate agentiei de turism Paralela 45, Cristian Rizea a spus ca aceasta este "o a doua mizerie".

"Domnul Alin Burcea a venit la mine d ...citeste mai departe despre "Acuzat ca a stat la hotel fara sa plateasca, Rizea da vina pe Sebastian Ghita" pe Ziare.com

#Cristian Rizea teapa hotel Vaslui alegeri, #Cristian Rizea bilete avion Paralela45 datorie, #Rizea Ghita bani campanie , #Stiri Guvern