Adevarata poveste a dosarului Gala Bute

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 06:10
1387 citiri
Adevarata poveste a dosarului Gala Bute
www.rfi.ro

Traian Basescu se intreba retoric in interviul de la TVR cum s-o face ca dna Udrea nu a fost chemata la DNA vreme de 4 ani de zile pentru a da explicatii in dosarul Gala Bute si de-abia acum s-au abatut asupra domniei sale acuzatii demne de Guiness Book.

Buna intrebare. Foarte buna. Doar ca adresantul mi se pare gresit. Intrebarea aceasta ar trebui sa-i fie pusa lui Traian Basescu. Dar daca domnia sa a intrebat, am incercat si eu sa ma lamuresc si incerc sa-i schitez un raspus.

Dosarul Gala Bute a fost deschis in 2012 in urma sesizarii procurorilor DLAF, care au si determinat blocarea finantarii europene a evenimentului sub suspiciunea de frauda, si a dezvaluirilor din Gazeta Sporturilor.

In urma primelor cercetari, incheiate la sfarsitul lui 2013, rechizitoriul il gasea vinovat exclusiv pe Rudel Obreja. Adica omul acesta, nu vreun mare geniu financiar, ci boxer, ar fi reusit sa pacaleasca cu maxima abilitate toti angajatii ministerului Dezvoltarii, inocenti si ...citeste mai departe despre "Adevarata poveste a dosarului Gala Bute" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elena udrea gala bute, #Traian Basescu justitie, #Traian Basescu limite justitie, #dosare coruptie , #Stiri Guvern