Adrian Zuckerman a primit avizul Senatului american pentru postul de ambasador SUA la Bucuresti

Joi, 26 Septembrie 2019, ora 08:44
1055 citiri
Adrian Zuckerman a primit avizul Senatului american pentru postul de ambasador SUA la Bucuresti
Foto: Arhiva Pixabay

Adrian Zuckerman a primit miercuri aviz de la Comisia pentru Relatii Externe a Senatului SUA pentru postul de ambasador la Bucuresti.

Anuntul a fost facut de Senatul american, pe pagina oficiala a institutiei.

Acum, Adrian Zuckerman trebuie sa treaca si de votul in plen.

A trecut mai bine de un an de cand presedintele Donald Trump a anuntat, in iulie 2018, pe cine are de gand sa trimita ca ambasador in Romania, fiind vorba despre Adrian Zuckerman, din New Jersey, care va fi ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania.

Casa Alba preciza atunci ca Zuckerman a emigrat in Statele Unite din Romania la varsta de 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Zuckerman este un avocat in Baroul din New York din 1984 si este partener in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

A fost co-presedinte pentru proprietati imobiliare si servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar inainte a fost presedinte pentru proprietati imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, a detinut si functia de presedinte al unui juriu de selectie judiciara al unei instante civile si de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Este implicat in activitati filantropice si educationale, fiind membru in board-ul Kids Corp. si in board-ul absolventilor Facultatii de Drept din New York.

A absolvit celebrul Massachusetts Institute of Technology (1979), dar are si o diploma in drept de la New York Law School (1983).

Vezi si Reactia lui Adrian Zuckerman, dupa ce a fost nominalizat ca ambasador SUA in Romania ...citeste mai departe despre "Adrian Zuckerman a primit avizul Senatului american pentru postul de ambasador SUA la Bucuresti" pe Ziare.com

#Adrian Zuckerman ambasador SUA Romania , #Stiri Guvern