Adriana Saftoiu confirma demisia: PDL si PNL au ajutat PSD sa revina la putere. Si nu oricum

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 21:55
800 citiri
Adriana Saftoiu confirma demisia: PDL si PNL au ajutat PSD sa revina la putere. Si nu oricum
Foto: Facebook/Ana Adriana Saftoiu

Adriana Saftoiu a confirmat, luni seara, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PNL, dupa ce informatia aparuse la amiaza in presa.

"Voi face tot ce tine de mine sa nu dezamagesc, dar e o victorie trista! Nici macar nu ma pot bucura. Cel mai mare regret e ca atat PDL cat si PNL au ajutat PSD sa revina la putere si nu oricum. (...) Altfel, mi-am dat demisia din functia de prim-vicepresedinte, solidar cu echipa (desigur, pot sa fiu autoironica si sa adaug ca, pentru mine, sa iti dai demisia e deja a doua natura, nu ma definesc functiile), desi, cu martori, am spus ca nu e bine ca ne pacalim", a scris Saftoiu pe Facebook.

Aceasta a precizat ca cea mai intensa experienta pentru ea a fost in 2001-2004, cand a invatat ce inseamna sa reusesti sa diminuezi forta PSD.

"Doar cine nu are memorie a uitat cum era atunci. Dar probabil li se va improspata, in curand, pentru ca PSD e acelasi! (...) PSD a revenit. A fost ca ...citeste mai departe despre "Adriana Saftoiu confirma demisia: PDL si PNL au ajutat PSD sa revina la putere. Si nu oricum" pe Ziare.com

#Adriana Saftoiu demisie PNL, #Adriana Saftoiu demisia, #Adriana Saftoiu algeri parlamentare , #Stiri Guvern