Adriana Saftoiu, incident cu Politia Rutiera: Mi-e lehamite ca statul are un singur scop, sa te prinda, sa te arda!

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 14:00
986 citiri
Adriana Saftoiu, incident cu Politia Rutiera: Mi-e lehamite ca statul are un singur scop, sa te prinda, sa te arda!
Foto: Facebook/Adriana Saftoiu

Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PNL, a trecut printr-un incident neplacut cu Politia Rutiera - dupa cum a povestit aceasta pe pagina sa de Facebook -, care a determinat-o sa spuna ca statul roman "are un singur scop: sa te prinda, sa te arda!".

Saftoiu a scris sambata seara pe Facebook ca, in timp ce se intorcea de la o prietena internata in spital, a fost oprita de Politie pe Soseaua Nordului. Agentii i-au cerut actele, iar ea s-a conformat.

"De frica autoritatii, taci ca sa nu ii superi! Imi prezint actele! 'Actul de identitate'. Scot dovada de la evidenta populatiei! 'Ce e asta?' Simt ca nu imi place tonul. Recunosc functionarul de stat, de STAT ROMAN, bucuros sa te prinda. Explic calm ca am buletinul expirat si ca sunt in perioada in care am depus dosarul pentru eliberarea celui nou. Sta si se tot uita. Mai ramanea sa imi ceara analizele medicale", a aratat fostul consilier prezidential pe pagina sa de Facebook.

Disputa a inceput in momentul in care, sustine ...citeste mai departe despre "Adriana Saftoiu, incident cu Politia Rutiera: Mi-e lehamite ca statul are un singur scop, sa te prinda, sa te arda!" pe Ziare.com

#Adriana Saftoiu incident Politie, #Adriana Saftoiu oprita Politie, #Adriana Saftoiu lehamite , #Stiri Guvern