AEP a trimis la Parlament punctul de vedere cu privire la votul prin corespondenta - Ce prevede proiectul

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 16:47
868 citiri
AEP a trimis la Parlament punctul de vedere cu privire la votul prin corespondenta - Ce prevede proiectul
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a primit luni de la Parlament proiectul legii votului prin corespondenta, iar marti, la ora 15:00, l-a returnat cu observatiile proprii.

"Marti, 13 octombrie, AEP, organism tehnic de management electoral, a transmis cu promptitudine, catre membrii comisiei parlamentare comune proiectul tehnic privind votul prin corespondenta, insotit de o nota de prezentare si un studiu comparativ", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Punctul de vedere al AEP a intrat in discutia Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative privind legile electorale, in cadrul sedintei convocate pentru ora 16.00, condusa de presedintele comisiei, Gabriel Vlase, se mai arata in comunicatul citat.

"Reamintim ca, potrivit legii, AEP nu are drept de initiativa legislativa, decizia politica si initiativa legislativa apartinand membrilor Parlamentului. Rolul Autoritatii in elaborarea propunerii referitoare la votul ...citeste mai departe despre "AEP a trimis la Parlament punctul de vedere cu privire la votul prin corespondenta - Ce prevede proiectul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Autoritatea Electorala lege vot corespondenta, #AEP lege vot corespondenta , #Stiri Guvern