Alegeri 2016: Ce le promite Ciolos romanilor din strainatate

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 08:00
997 citiri
Alegeri 2016: Ce le promite Ciolos romanilor din strainatate
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile "cu mai mult respect" pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

"La sfarsitul anului, o sa fie alegerile parlamentare si sper ca si (...) comunitatea romaneasca din Belgia sa fie la fel de prezenta si de proactiva, asa cum a fost si la alte tipuri de alegeri.

La alegerile prezidentiale si eu am avut placerea, nu stiu daca pot sa-i spun placerea, sa votez aici sau sa am tentativa de a vota aici in primul tur. Va dati seama ca, cu atat mai mult cu cat am trecut si eu si alti membri ai Guvernului care erau in perioada respectiva aici prin experienta asta, unul dintre obiectivele noastre anul acesta este sa organizam alegerile, inclusiv pentru romanii din afara, intr-un alt mod, cu mult mai mult respect pentru dumneavoastra in primul rand", a spus ...citeste mai departe despre "Alegeri 2016: Ce le promite Ciolos romanilor din strainatate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos alegeri 2016 diaspora, #Ciolos alegeri romani strainatate , #Stiri Guvern