Alegeri in SUA: Trump vs. Clinton - cum vad casele de pariuri marele duel

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 14:14
1043 citiri

Pe 8 noiembrie, Statele Unite ale Americii isi cauta un nou presedinte, cel de-al 45-lea. Dupa primul presedinte de culoare, Barack Obama, SUA ar putea stabili o alta premiera istorica: primul presedinte femeie, Hillary Clinton.

In aceasta "finala", Hillary Clinton "joaca" impotriva unui adversar ce aparent are sansa a doua, dar poate intrece asteptarile: Donald Trump.

Multi romanii au facut proobabil cunostinta cu acesta prima oara din show-ul TV "Ucenicul", difuzat in urma cu mai multi ani si in tara noastra. Cu un discurs aparte, nu tocmai obisnuit pentru un candidat la postul de presedinte al SUA, Donald Trump si-a castigat mai multi oponenti decat aliati, dar totusi sta destul de bine in sondaje.

Lupta este foarte stransa si orice rezultat este posibil, chiar daca Hillary Clinton este favorita, avand de partea sa inclusiv minoritatile din America. Din punct de vedere economic, asa cum era de asteptat, exista interese asociate fiecarui candidat. Pietele financiare nu par ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Trump vs. Clinton - cum vad casele de pariuri marele duel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pariuri alegeri SUA, #pariuri Trump Clinton, #cote pariuri alegeri SUA , #Stiri Guvern