Ambasada SUA face apel ca Romania sa continue lupta anticoruptie, dupa revocarea lui Kovesi de la sefia DNA

Luni, 09 Iulie 2018, ora 13:52
884 citiri
Ambasada SUA face apel ca Romania sa continue lupta anticoruptie, dupa revocarea lui Kovesi de la sefia DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasada SUA a reactionat imediat la decizia de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA.

Intr-un raspuns la solicitarea Ziare.com, "Ambasada SUA isi reafirma angajamentul indelungat de a sprijini lupta Romaniei impotriva coruptiei.

Romania este model regional in privinta luptei impotriva coruptiei. Facem apel la Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei".

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, iar acesta a fost deja publicat in Monitorul Oficial, intrand astfel in vigoare. Laura Codruta Kovesi a anuntat ca pleaca din DNA, dar ramane procuror.

E oficial: Decretul de revocare a lui Kovesi de la sefia DNA a intrat in vigoareCine urmeaza la conducerea DNA, dupa revocarea Laurei Codruta KovesiReactia ambasadorului Austriei la revocarea lui Kovesi. Viena preia presedintia UEZegrean: E trist ca Laura Kovesi isi termina astfel cariera. Iohannis trebuie sa se teama in continuare de suspendarePSD, prima reactie la revocarea lui Kovesi: Si-au sacrificat un om de baza. Iohannis a chemat-o pe Puscalau sa-si asume. De-un penibil total!Prima reactie de la PNL dupa revocarea lui Kovesi: Mingea e acum la Dragnea 100% ...citeste mai departe despre "Ambasada SUA face apel ca Romania sa continue lupta anticoruptie, dupa revocarea lui Kovesi de la sefia DNA" pe Ziare.com

#reactie ambasada SUA revocare Kovesi , #Stiri Guvern