Ambasadorul Klemm, despre Guvernul Dancila: Sper ca acum vom intra intr-o perioada de stabilitate

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 12:20
963 citiri

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a declarat marti, la Zalau, ca predictibilitatea si stabilitatea sunt foarte importante pentru Romania si spera ca, odata cu instalarea noului Guvern, se va intra intr-o perioada de stabilitate.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre schimbarile de Guvern din ultimul an, Hans Klemm a spus ca "nu este o situatie ideala".

"Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru Romania si, de asemenea, pentru partenerii sai. Sper ca acum vom intra intr-o perioada de stabilitate", a afirmat inaltul oficial american.

Ambasadorul SUA a precizat ca nu si-a format o parere despre noul guvern, deoarece nu-i cunoaste pe prim-ministru si pe membrii cabinetului si nu s-a intalnit, pana in prezent, cu acestia.

"Nu am avut inca sansa sa ma intalnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care sa aduca pace, stabilitate si prosperitate tuturor romanilor. (...) Sa fiu sincer, trebuie sa accept ce prim-ministrul a spus ieri, ca intentioneaza sa implementeze programul de guvernare al coalitiei. Nu stiu inca foarte multe despre prioritatile dansei. Astept momentul potrivit, pentru viitor, sa ma prezint prim-ministrului si personal. Ii doresc numai bine", a conchis Klemm.

Citeste mai departe despre "Ambasadorul Klemm, despre Guvernul Dancila: Sper ca acum vom intra intr-o perioada de stabilitate" pe Ziare.com.

#Hans Klemm despre Guvernul Dancila, #Klemm despre Guvern stabilitate , #Stiri Guvern