Ambasadorul Olandei: Nu sustinem, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen

Duminica, 15 Martie 2015, ora 15:18
1044 citiri
Ambasadorul Olandei: Nu sustinem, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen
Foto: Actmedia

Parlamentul olandez nu sustine, momentan, aderarea Romaniei la Schengen, deoarece considera ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru al UE, a declarat ambasadorul Matthijs van Bonzel, adaugand ca exista o legatura intre Schengen si respectarea standardelor europene.

Intrebat daca Olanda sustine sau nu aderarea Romaniei la Schengen, ambasadorul Matthijs van Bonzel a declarat: "In acest moment, aderarea nu este sustinuta de Parlamentul olandez pentru ca Parlamentul nu considera ca Romania a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni stat membru al Uniunii Europene".

Ambasada Olandei, despre cazul Borbely: Urmarim cu ingrijorare evolutiile. Sa se tina cont de MCV

"Romania nu era pregatita in momentul aderarii. Era pregatita din multe puncte de vedere, dar nu in cele esentiale. Vorbesc aici de legislatie, de sistemul judiciar, de functionarea lui, de eficienta si impartialitate in modul de aplicare a legilor, de coruptia ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Olandei: Nu sustinem, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania Schengen, #Romania aderare Schengen, #Olanda Romania Schengen , #Stiri Guvern