Ambasadorul SUA la Bucuresti: SUA ii sustin in totalitate pe presedintele Iohannis si guvernul Ciolos

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 09:40
1155 citiri
Ambasadorul SUA la Bucuresti: SUA ii sustin in totalitate pe presedintele Iohannis si guvernul Ciolos

"Statele Unite intentioneaza sa-i sustina in totalitate pe presedintele Iohannis, prim-ministrul Ciolos si guvernul sau. Vom ramane un puternic aliat, partener si prieten al Romaniei", a declarat, sambata seara, Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, intr-un interviu acordat Digi24.

Hans Klemm a fost nominalizat de administratia SUA dupa mai bine de doi ani si jumatate de la plecarea fostului ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, incheind o lunga perioada in care SUA nu au avut la Bucuresti un reprezentant la nivel de ambasador.

Desi afectat de tragedia de la club Colectiv, Hans Klemm spune ca ceea ce s-a intamplat dupa, in strada, l-a impresionat: "Am fost foarte inspirat de ceea ce am vazut la inceputul lunii noiembrie. Incendiul de la Clubul Colectiv a fost o tragedie imensa, asemanatoare in mare celei petrecute in SUA acum circa 12 ani. Am fost foarte socati si intristati gandindu-ne atat la victime, cat si la familiile si prietenii lor. Dar ce s-a intamplat in ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA la Bucuresti: SUA ii sustin in totalitate pe presedintele Iohannis si guvernul Ciolos" pe Ziare.com

#ambasador SUA Bucuresti Hans Klemm, #sustinere SUA Iohannis Ciolos , #Stiri Guvern