Ana Costea, precizari dupa demisie: Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 22:45
1077 citiri
Ana Costea, precizari dupa demisie: Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii
Foto: Guvernul Romaniei

Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii, iar o eventuala gestionare proasta a unui proiect nu ar fi reprezentat un motiv de remaniere, se arata intr-un comunicat emis de minister dupa ce Ana Costea si-a anuntat demisia.

"In privinta legii salarizarii, trebuie facute mai multe precizari, pentru ca Ministerul Muncii nu a putut comunica deloc pe acest subiect", se precizeaza in comunicatul citat de News.ro.

Ministrul Muncii a demisionat

Serviciul Comunicare, Mass-Media si Statistica al ministerului arata ca finalizarea unei legi a salarizarii s-a numarat printre obiectivele asumate la inceputul mandatului Anei Costea.

In decembrie 2015, obiectivul "Elaborarea unei legi a salarizarii unitare" a fost postat pe site-ul ministerului la capitolul "Programe si strategii", iar termenul asumat de Guvern pentru elaborarea unei legi a salarizarii a fost octombrie 2016, precizeaza documentul.

Pe 13 ianuarie 2016 insa, s-a aprobat in cadrul Guvernului ...citeste mai departe despre "Ana Costea, precizari dupa demisie: Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii" pe Ziare.com

#Costea demisie precizari, #Costea demisie Ministerul Muncii , #Stiri Guvern