Andrei Chiliman si Vlad Moisescu nu scapa de controlul judiciar

Joi, 27 August 2015, ora 21:40
972 citiri
Andrei Chiliman si Vlad Moisescu nu scapa de controlul judiciar
Foto: Ziare.com

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a mentinut, joi, masura controlului judiciar fata de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si de fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, cercetati de procurorii DNA Ploiesti intr-o cauza conexata la dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu.

Magistratii au respins ca nefondate plangerile formulate de Chiliman si Moisescu impotriva ordonantei prin care DNA Ploiesti a prelungit cu 60 de zile masura controlului judiciar dispusa anterior fata de acestia, decizia instantei fiind definitiva.

Prin aceeasi ordonanta, procurorii au prelungit controlul judiciar si fata de consiliera personala a lui Chiliman, Ioana Costescu, si fata de consilierul local de la Sectorul 1 Ion Brad.

Potrivit DNA, incepand cu anul 2004, dupa alegerile locale, la initiativa lui Vlad Moisescu, a fost constituit un grup infractional organizat, din care mai faceau parte Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Ion Brad, care a avut drept scop comiterea ...citeste mai departe despre "Andrei Chiliman si Vlad Moisescu nu scapa de controlul judiciar" pe Ziare.com

#Andrei Chiliman control judiciar, #Andrei Chiliman dosar DNA, #Andrei Chiliman Vlad Moisescu , #Stiri Guvern