Angajati-l pe domnul Ponta!

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 07:41
1098 citiri
Angajati-l pe domnul Ponta!

Mai mult prin mana destinului decat prin bunul simt politic, iata ca Victor Viorel Ponta nu mai este prim-ministrul Romaniei, ci doar un simplu domn, oarecum fara ocupatie.

Pentru ca sunt la curent cu detaliile pietei muncii, in calitate de cercetator observator, i-as recomanda d-lui Ponta cateva directii de actiune:

Munca la stat - pentru a fi functionar intr-un minister, agentie sau deconcentrata, dl Ponta trebuie sa consulte site-ul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, sa-si aleaga un post potrivit pregatirii si aspiratiilor sale si sa se prezinte la concurs.

Avantajul este ca sistemul este cat se poate de evaziv, interpretabil si cetos; mai mult, nu se cere CV, iar dl Ponta nu trebuie sa-si mai faca griji cu diploma de doctor.

La proba scrisa, pentru fiecare subiect exista un subcriteriu general care nu poate fi nici cuantificat si nici controlat, ci sta doar in pixul evaluatorului: "capacitatea de analiza si sinteza, claritatea, coerenta si logica exprimarii ...citeste mai departe despre "Angajati-l pe domnul Ponta!" pe Ziare.com

#Victor Ponta angajare, #Victor Ponta salariu, #Victor Ponta demisie , #Stiri Guvern