Antena 3 si Iohannis. Cine ii executa?

Joi, 18 Februarie 2016, ora 07:38
4181 citiri
Antena 3 si Iohannis. Cine ii executa?

Inteleg ca nu exista icoana mai sfanta astazi in Romania decat libertatea de exprimare. Daca tot ne-a lovit sfantul sentiment al libertatii, atunci sa ne intrebam asa cum s-ar intreba un cetatean picat din Luna in plin scandal al abuzului de la Antena 3.

In tara asta exista vreo institutie care sa aiba curajul sa puna in aplicare deciziile definitive ale unor instante care-i vizeaza pe cei doi protagonisti din titlu?

Sau dupa spectacolul sinistru din Senat, cand aceiasi oameni care aparasera legea "defaimarii" a lui Dragnea (care pocnea libertatea de exprimare fix in moalele capului) s-au intrecut de asta data in a ridica osanale unei televiziuni despre care orice se poate spune numai ca obiectiva si impartiala nu a fost, nu mai indrazneste nimeni sa se intrebe macar daca mai are sens sa vorbim despre punerea in aplicare a unor decizii judecatoresti definitive?

In cazul Antenei 3, aparent, au fost unii care s-au intrebat (cei de la DNA cand l-au chemat pe fostul sef de la ...citeste mai departe despre "Antena 3 si Iohannis. Cine ii executa?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Antena 3 ANAF Iohannis , #Stiri Guvern