Antonescu se retrage din cursa pentru Cotroceni: Ce spun liberalii si democrat liberalii

Sambata, 31 Mai 2014, ora 15:53
1663 citiri
Antonescu se retrage din cursa pentru Cotroceni: Ce spun liberalii si democrat liberalii

La scurt timp dupa ce Crin Antonescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, reactiile venite atat din partea colegilor sai liberali dar si a noilor colegi de alianta, democrat liberalii, nu au intarziat sa apara.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat ca "nu il surprinde" faptul ca fostul lider liberal, Crin Antonescu, nu mai candideaza la alegerile prezidentiale din toamna lui 2014.

Intr-o interventie telefonica la Digi 24, liberalul Ludovic Orban a declarat ca "l-a recunoscut pe prietenul Crin Antonescu", pe care a crezut pentru o scurta perioada de timp "ca l-a pierdut".

Antonescu: Nu mai candidez la presedintie, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea

"Nu ma surprinde. Gestul de astazi al domului Antonescu este gestul unui lider politic autentic, este un gest prin care arata foarte clar ca pune deasupra intereselor personale si a ambitiilor interesul general ca in Romania sa exista cu ...citeste mai departe despre "Antonescu se retrage din cursa pentru Cotroceni: Ce spun liberalii si democrat liberalii" pe Ziare.com

#Crin Antonescu candidatura presedintie, #retragere Antonescu alegeri prezidentiale, #candidatura Antonescu presedinte , #Stiri Guvern