Atac fara precedent al lui Victor Ponta: Sugereaza ca Dragnea ii facea cadouri scumpe fostului sef al SRI si il numeste Carmaciul din Teleorman

Duminica, 02 Aprilie 2017, ora 22:50
728 citiri
Atac fara precedent al lui Victor Ponta: Sugereaza ca Dragnea ii facea cadouri scumpe fostului sef al SRI si il numeste Carmaciul din Teleorman
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac fara precedent impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, duminica, semn ca tensiunile din partid au ajuns la cele mai inalte cote de pana acum.

"Sa comentez minciunile si prostiile 'Carmaciului' din Teleorman?? Mai bine nu.... sunt lucruri mult mai importante de facut! Ma duc sa imi primesc 'plata' de la Basescu, Soros si SRI!

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea 'prietenul' Liviu pentru prietenul lui Florin!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier face aparent referire la cadouri scumpe oferite de Liviu Dragnea fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea.

Replica acestuia vine dupa ce, duminica seara, la Romania TV, Liviu Dragnea a declarat ca tot mai multi lideri din PSD ii cer excluderea lui Victor Ponta din partid.

"Urmarind toate aceste atacuri, ati inteles ce vrea? Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea", a spus liderul PSD despre iesirile critice din ultima perioada ale lui Ponta.

...citeste mai departe despre "Atac fara precedent al lui Victor Ponta: Sugereaza ca Dragnea ii facea cadouri scumpe fostului sef al SRI si il numeste Carmaciul din Teleorman" pe Ziare.com