Atacurile lui Ponta la Ziare.com, mentionate intr-un raport SUA

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 16:29
1138 citiri
Atacurile lui Ponta la Ziare.com, mentionate intr-un raport SUA
Foto: Facebook / Victor Ponta

Alegerile din Romania au fost marcate de o serie de posibile nereguli, afirma Departamentul american de Stat in raportul privind Drepturile Omului, in care se precizeaza si ca o serie de politicieni, printre care Dan Voiculescu, Sebastian Ghita si Victor Ponta, au atacat anul trecut presa care ii critica.

"Mass media controlate de politicienii Dan Voiculescu (...) si Sebastian Ghita ar fi atacat in mod repetat jurnalistii care scriu despre afacerile lor, despre activitatile guvernamentale orientate impotriva lor. Cei doi oameni politici detin posturi de televiziune si de radio care gazduiesc majoritatea talk-show-urilor in care apar membri ai coalitiei de guvernare", atrage atentia Departamentul de Stat, conform News.ro.

De asemenea, fostul premier Victor Ponta a lansat mai multe insulte si acuzatii nedovedite in conferintele sale de presa si pe Facebook la adresa jurnalistilor si presei.

"El a acuzat jurnalisti de la publicatii precum Ziare.com, Hotnews, Gandul si Romania ...citeste mai departe despre "Atacurile lui Ponta la Ziare.com, mentionate intr-un raport SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta atac presa raport SUA, #Voiculescu Ghita raport SUA , #Stiri Guvern