Atentat cu masina capcana la Ankara: Iohannis, mesaj pentru Erdogan

Luni, 14 Martie 2016, ora 10:56
982 citiri
Atentat cu masina capcana la Ankara: Iohannis, mesaj pentru Erdogan
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de condoleante omologului sau turc Recep Tayyip Erdogan, dupa atentatul cu masina capcana care a zguduit duminica Ankara, lasand in urma 37 de morti si peste 120 de raniti.

"Am primit cu tristete vestea atentatului care avut loc la Ankara in seara zilei de 13 martie 2016. Va asigur ca Romania este alaturi de dumneavoastra si de poporul turc in aceste momente grele si doresc sa transmit cele mai sincere condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, cat si tot sprijinul pentru autoritatile din Turcia.

Romania condamna cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate si ramane angajata sa lupte alaturi de Turcia si comunitatea internationala impotriva terorismului. Va rog primiti, stimate domnule presedinte, asigurarea inaltei mele consideratii", e mesajul presedintelui Iohannis, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Atentat cu masina-capcana la Ankara: Bilantul mortilor a ajuns la 37 de ...citeste mai departe despre "Atentat cu masina capcana la Ankara: Iohannis, mesaj pentru Erdogan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis mesaj Erdogan atentat Ankara Turcia , #Stiri Guvern