Avem Guvern: Premierul Ciolos si ministrii sai au depus juramantul. Iohannis ii felicita pentru curaj: Mergeti drepti!

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 21:57
845 citiri
Avem Guvern: Premierul Ciolos si ministrii sai au depus juramantul. Iohannis ii felicita pentru curaj: Mergeti drepti!
Foto: Administratia Prezidentiala

Guvernul tehnocratului Dacian Ciolos a trecut, marti, de votul Parlamentului, cu o majoritate confortabila, iar apoi atat premierul, cat si ministrii sai au depus juramantul, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis a tinut un discurs dupa ce Guvernul a depus juramantul, felicitandu-i pe membrii sai pentru curajul de a prelua aceste portofolii in conditiile in care partidele nu au venit cu niciun nume de politician pentru functia de premier.

Iohannis i-a avertizat ca, mai devreme sau mai tarziu, politicienii ii vor ataca si ii vor contesta, insa le-a transmis ca votul in Parlament le-a dat legitimitatea de a-si duce la bun sfarsit toate proiectele.

Dupa ceremonia de la Cotroceni, au fost scurte ceremonii de predare de stafeta, atat la Guvern, cat si la sediile mai multor ministere. Astfel, de miercuri, Guvernul Ciolos poate intra in paine. Adevaratul test urmeaza abia sa-l dea cu bugetul pe 2016. Ramane ...citeste mai departe despre "Avem Guvern: Premierul Ciolos si ministrii sai au depus juramantul. Iohannis ii felicita pentru curaj: Mergeti drepti!" pe Ziare.com

#Guvern Ciolos depunere juramant, #Iohannis Guvern Ciolos, #Iohannis juramant ministri , #Stiri Guvern