Averea candidatilor pentru Camera Deputatilor in Bucuresti: Datorii si premii de la Dan Voiculescu

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 23:39
1082 citiri
Averea candidatilor pentru Camera Deputatilor in Bucuresti: Datorii si premii de la Dan Voiculescu
Foto: Arhiva Ziare.com

Declaratiile de avere ale candidatilor pentru un post de deputat de Bucuresti difera de la terenuri de mii de metri patrati si imprumuturi acordate de sute de mii de euro, la masini luate "din necesitate" si conturi goale sau imprumuturi uriase luate de la Dan Voiculescu.

Unul dintre cei mai avuti candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie este Elena Udrea, care a intrat in cursa pentru un post de deputat de Bucuresti ca independent. Ea detine mai multe terenuri intravilane in Capitala, obtinute in urma divortului de Dorin Cocos. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale are in posesie si patru terenuri agricole in judetul Calarasi, cu o suprafata totala de 40 de hectare. Nu in ultimul rand, la capitolul proprietati imobiliare, Udrea detine si un sfert dintr-un imobil de 635 mp in Bucuresti.

Desi veniturile sale s-au limitat la 38.917 de lei din indemnizatia de deputat si 142.500 de lei din chirii, Elena Udrea a acordat imprumuturi in nume personal de 3,6 milioane de lei ...citeste mai departe despre "Averea candidatilor pentru Camera Deputatilor in Bucuresti: Datorii si premii de la Dan Voiculescu" pe Ziare.com

#averi candidati Camera Deputatilor, #avere Udrea , #Stiri Guvern