Averea viitorului ministru al Sanatatii: Cati bani tine Vlad Voiculescu in banci, actiuni sau "la saltea"

Vineri, 20 Mai 2016, ora 08:24
3058 citiri
Averea viitorului ministru al Sanatatii: Cati bani tine Vlad Voiculescu in banci, actiuni sau "la saltea"
Foto: Arhiva Facebook/Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, nominalizat pentru functia de ministru al Sanatatii, are un teren intravilan in comuna Branesti din judetul Dambovita, potrivit declaratiei sale de avere, in care nu sunt mentionate alte proprietati imobiliare. El are in conturi aproape 68.000 de euro si 32.000 de euro cash.

Vlad Voiculescu are un teren intravilan in suprafata de peste 3.400 de metri patrati in comuna Branesti din judetul Dambovita, unde detine si un spatiu de productie, potrivit declaratiei de avere din 2016. In document nu figureaza alte proprietati.

Ciolos confirma: Vlad Voiculescu va fi ministrul Sanatatii - cand va depune juramantul

Cea mai mare parte a averii sale se afla in conturi bancare: un cont in euro de 14.837 de euro la Erste Bank, un depozit de 53.122 de euro la Banca Transilvania si un cont curent de 25.000 de lei, la aceeasi banca. El mai declara 14.000 de lei cash si 32.000 de euro.

De asemenea, Vlad Voiculescu are actiuni de 6.257 de euro la Erste Group Bank, unde a fost ...citeste mai departe despre "Averea viitorului ministru al Sanatatii: Cati bani tine Vlad Voiculescu in banci, actiuni sau "la saltea"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Voiculescu ministrul Sanatatii, #Vlad Voiculescu avere , #Stiri Guvern