Banii primariilor, administrati de hoti si oportunisti. Ne paste totalitarismul comunist si saracia, daca nu facem ceva

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 08:00
1169 citiri
Banii primariilor, administrati de hoti si oportunisti. Ne paste totalitarismul comunist si saracia, daca nu facem ceva

Singura maniera eficienta de a reforma un sistem cancerizat este limitarea finantarii sale. Altfel, bugetele administratiilor locale si centrale ajung pe mainile unor incapabili, hoti si oportunisti, sustine antreprenorul Octavian Badescu, care s-a alaturat recent Partidului Miscarea Liberala, in incercarea de a schimba ceva, de a opri "cancerul", coruptia care duce la sifonarea banului public.

Acesta sustine ca avem de-a face cu un "stat resursofag", cu un sistem bolnav, care nu se poate reforma singur, fara presiunea contribuabililor, care se poate exercita cel mai eficient prin vot, la alegerile locale din luna iunie.

In continuarea interviului acordat Ziare.com, Octavian Badescu vorbeste despre cum se pot obtine rezultate maxime cu eforturi minime in administratia publica, din perspectiva unui manager de succes, ca alternativa la "totalitarismul comunist si saracia generalizata" care vor continua sa se instaleze, daca nu se schimba ceva cat mai repede.

Citeste si prima... citeste mai departe despre "Banii primariilor, administrati de hoti si oportunisti. Ne paste totalitarismul comunist si saracia, daca nu facem ceva - Interviu" pe Ziare.com

#Octavian Badescu Miscarea Populara, #Octavian Badescu interviu , #Stiri Guvern