Basescu, atac la Ponta, Blaga si Iohannis: Sunt iresponsabili si mincinosi. Reducerea CAS baga tara in criza

Joi, 14 August 2014, ora 19:58
2831 citiri
Basescu, atac la Ponta, Blaga si Iohannis: Sunt iresponsabili si mincinosi. Reducerea CAS baga tara in criza
Foto: Digi24

Presedintele Traian Basescu i-a acuzat, joi, pe liderii PSD, PNL si PDL, ca sunt "iresponsabili si mincinosi" pentru ca sustin reducerea CAS in conditiile in care nu exista resursele financiare necesare, costurile urmand sa fie suportate de romani.

Intr-o declaratie de presa tinuta la Palatul Cotroceni, presedintele a subliniat faptul ca Romania a intrat din nou in recesiune, inregistrand cea mai mare scadere din economia europeana.

Romania, in recesiune Basescu: PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile. INS capoteaza sub presiune politica

Seful statului a prezentat cauzele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie si a afirmat ca "inca nu e prea tarziu, se pot lua masuri pentru evitarea intrarii in criza".

"Pe acest fond s-a lansat corul mincinosilor, incompetentilor, cand primul ministru si, incepand de astazi, cu toata forta, si noii lor aliati in dezechilibrarea economica a tarii, ACL, formata din PNL si PDL, cer convocarea Parlamentului pentru ...citeste mai departe despre "Basescu, atac la Ponta, Blaga si Iohannis: Sunt iresponsabili si mincinosi. Reducerea CAS baga tara in criza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu reducere CAS, #Basescu recesiune, #Basescu reducere CAS criza , #Stiri Guvern