Romania, in recesiune Basescu: Lui Ponta ii duduie economia in cap. INS capoteaza sub presiune politica

Joi, 14 August 2014, ora 18:26
2059 citiri
Romania, in recesiune Basescu: Lui Ponta ii duduie economia in cap. INS capoteaza sub presiune politica
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni in care a anuntat ca Romania a intrat in recesiune, conform datelor Eurostat, si a cerut partidelor parlamentare sa nu voteze inca o data reducerea CAS, pentru ca nu exista resurse financiare pentru sustinerea acestei masuri.

Seful statului a acuzat PSD, PNL si PDL ca vor sa adopte aceasta masura din ratiuni electorale si i-a avertizat pe romani ca ei sunt cei care vor plati, la anul, efectele ei negative.

Totodata, presedintele a prezentat principalele cauze pentru care Romania a ajuns din nou in recesiune si a oferit cateva solutii, cerand Guvernului sa renunte la taxa pe stalp si cresterea accizei la combustibil, cele doua masuri care au facut ca economia sa ajunga sa "gafaie".

Traian Basescu i-a atentionat pe liderii partidelor politice ca daca voteaza inca o data legea reducerii CAS, in sesiunea parlamentara extraordinara convocata pentru saptamanile viitoare, el nu are motive sa o ...citeste mai departe despre "Romania, in recesiune Basescu: Lui Ponta ii duduie economia in cap. INS capoteaza sub presiune politica" pe Ziare.com

#Basescu declaratii Cotroceni recesiune, #Basescu Udrea presedintie, #Basescu Ucraina , #Stiri Guvern