Basescu, despre dosarul lui Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 09:23
839 citiri
Basescu, despre dosarul lui Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria
Foto: Arhiva Ziare.com

Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca a primit informatii, pe vremea cand era presedinte, despre banii scosi dintr-un cont din Bulgaria pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii, dar ca nu se cunostea destinatia lor.

Fostul presedinte a afirmat ca DNA nu stia motivul tranzactiei iar acum procurorii au aflat, cel mai probabil, in urma unui denunt detaliile tranzactiei.

"Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria, ca erau operatiuni care s-au raportat. Banii s-au scos din Bulgaria, in trei transe de cate 300.000 (...) Probabil institutiile statului n-au actionat pentru ca n-au stiut pentru ce au fost. Au reusit sa afle ca s-au scos banii din Bulgaria, dar nu si ce s-a facut cu ei. (...) Se pare ca aici s-a cumparat numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei. Probabil acum procurorii au legat lucrurile in urma unui denunt.

Cred ca in acest caz tinta este primitorul banilor pentru ca a fost la schimb si Olteanu a facut greseala ...citeste mai departe despre "Basescu, despre dosarul lui Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria" pe Ziare.com

#Traian Basescu dosar Bogdan Olteanu, #Bogdan Olteanu mita , #Stiri Guvern