Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 12:53
1372 citiri
Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara
Foto: B1 TV

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, duminica, la Congresul PMP, despre situatia Elenei Udrea, pentru care DNA a formulat trei cereri de arestare, Parlamentul urmand sa voteze luni in acest sens.

"As vrea sa va multumesc pentru tarie, sunteti o mana de oameni - cei care sunteti in sala, la prezidiu, doamna Elena Udrea - care v-ati dedicat acestei idei si, chiar daca nu e aici, eu tin sa ii multumesc si doamnei Elena Udrea.

Apreciez delicatetea gestului domniei sale de a nu fi in sala. Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara si sper sa imi confirme inca o data ca e cinstita. Am convingerea ca, daca va avea sansa sa o faca, se va apara", a declarat fostul sef de stat.

Basescu, la Congresul PMP - LIVE

Intrebat, la iesire de la Congresul PMP, daca are dubii cu privire la modul in care va fi cercetata si judecata Elena Udrea, fostul presedinte a spus ca, in primul rand, aceasta este obligata sa isi spuna punctul de vedere in fata magistratilor.

Ce spune ...citeste mai departe despre "Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara" pe Ziare.com

#Basescu Udrea, #Basescu Udrea DNA, #Basescu Udrea Coldea , #Stiri Guvern