Basescu: Doua institutii UE s-au prabusit. Schengen se demonstreaza a fi o strecuratoare

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 17:09
966 citiri
Basescu: Doua institutii UE s-au prabusit. Schengen se demonstreaza a fi o strecuratoare
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor, pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori.

Fostul presedinte al Romaniei a fost prezent, sambata, la Scoala de Vara a PMP, care are loc in statiunea Mamaia, unde a tinut un discurs in fata tinerilor.

Traian Basescu s-a referit si la criza refugiatilor, spunand ca in acest caz s-au prabusit doua institutii europene, Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen.

"Cand am ajuns in situatia in care constatam ca s-au prabusit institutiile europene, institutii europene s-au prabusit, intelegeti, asta se intampla acum, sunt doua institutii care s-au prabusit: Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen.

Politicienii sunt tentati sa ascunda prabusirea institutiilor sub umanitarism. Dar eu, ca cetatean european, vreau sa stiu de ce nu au functionat institutiile. Acordul de la Dublin, care ...citeste mai departe despre "Basescu: Doua institutii UE s-au prabusit. Schengen se demonstreaza a fi o strecuratoare" pe Ziare.com

#Basescu imigranti UE, #Basescu primire imigranti Romania, #Basescu Schengen imigranti , #Stiri Guvern