Basescu ii cere lui Ciolos sa suspende pensiile speciale ale alesilor

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 13:49
1105 citiri
Basescu ii cere lui Ciolos sa suspende pensiile speciale ale alesilor
Foto: Facebook/ Traian Basescu

Traian Basescu afirma ca pensiile speciale pentru parlamentari si alesii locali "ingroapa in datorii viitorul tarii" si cere guvernului Ciolos sa le suspende prin ordonanta de urgenta.

"Guvernul Boc a introdus sistemul de pensii in functie de contributia fiecaruia de-a lungul activitatii. De mai bine de un an, sub atenta supraveghere a presedintelui Iohannis, PSD si PNL au dus o politica de revenire la pensiile speciale si marire de salarii, incercand sa isi atraga electorat utilizand banii publici.

Astazi, ticalosia va fi desavarsita prin introducerea pensiilor speciale si pentru administratia locala. Cele doua partide nu fac nimic altceva decat sa ingroape viitorul generatiei tinere si sa o inhame la plata datoriilor facute de parinti.

Exista o singura solutie: guvernul Ciolos sa emita o ordonanta de urgenta prin care sa suspende pe timp nelimitat aplicarea tuturor legilor care acorda pensiile speciale, mai putin cele care ii privesc pe magistrati", a scris pe Facebook ...citeste mai departe despre "Basescu ii cere lui Ciolos sa suspende pensiile speciale ale alesilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu pensii speciale alesi, #pensii speciale parlamentari, #pensii speciale primari , #Stiri Guvern