Basescu scapa de un nou dosar: Nu va fi cercetat pentru ca si-ar fi reluat ilegal mandatul in 2012

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 15:53
759 citiri
Basescu scapa de un nou dosar: Nu va fi cercetat pentru ca si-ar fi reluat ilegal mandatul in 2012
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu nu va fi cercetat pentru faptele reclamate de Ion Ciochina si Ioan Ghise, respectiv pentru ca si-ar fi reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012, Curtea de Apel respingand cererea ca cercetarile sa fie reluate in acest dosar, inchis de procurori din ianuarie.

"In baza art. 341 alin. 6 lit.a Cpp, respinge ca nefondata plangerea formulata de petentul Ciochina Ion impotriva ordonantei nr. 253/D/P/2012 din data de 09.01.2015 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala. In baza art. 275 alin. 2 Cpp, obliga petentul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitiva", se arata in decizia Curtii de Apel Bucuresti.

Traian Basescu a declarat, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa judecarea cererii de redeschidere a dosarului, ca si-a executat mandatul de sef al statului doar in baza deciziilor Curtii ...citeste mai departe despre "Basescu scapa de un nou dosar: Nu va fi cercetat pentru ca si-ar fi reluat ilegal mandatul in 2012" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu dosar nou, #Basescu scapa dosar nou , #Stiri Guvern