Birourile permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate duminica

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 15:11
750 citiri
Birourile permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate duminica

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au fost convocate pentru duminica, la ora 16.00.

"Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc duminica, 18 iunie, incepand cu ora 16.00 (la Camera Deputatilor, sala "Barbu Catargiu", nivel P1) ", se arata intr-un anunt al Directiei de comunicare a Camerei Deputatilor.

PSD vrea ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul reunit al Parlamentului duminica, urmand sa fie convocat un plen reunit al celor doua Camere, a anuntat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.

Motiunea de cenzura va fi citita duminica in Parlament

"O sa convocam colegii parlamentari pentru duminica si duminica, incepand cu ora 16.30, in plenul Parlamentului, se va citi motiunea de cenzura. Asta inseamna ca programul pentru ziua de duminica va fi urmatorul: incepand cu ora 15.00, vor avea loc sedintele de grup ale grupurilor parlamentare social-democrate si ALDE. De la 16.00 va avea loc sedinta Birourilor Permanente reunite, iar de la 16.30 sedinta de plen reunit, in care va fi citita motiunea de cenzura", a anuntat Mihai Fifor, la sediul PSD.

Parlamentarii PSD au fost convocati prin SMS la sedinta de duminica a Parlamentului, decisa de social-democrati pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, ei fiind anuntati de liderii de grup ca prezenta este "obligatorie". Dupa plenul reunit ar urma sa aiba loc o sedinta largita a PSD.

"Dragi colegi, va rog mult sa ne mobilizam si DUMINICA (18 iunie), ora 15.00 sa facem cu totii un efort si sa ne intalnim in sedinta de grup de la CDEP, pentru semnarea motiunii de cenzura! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, in cadrul caruia se va citi textul motiunii. La final vom avea o intalnire comuna - parlamentari si presedinti de organizatii judetene, intr-o locatie ce urmeaza a fi comunicata ulterior. Prezenta obligatorie!", se arata in mesajul transmis parlamentarilor, obtinut de News.ro. ...citeste mai departe despre "Birourile permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate duminica" pe Ziare.com

#program parlament motiune cenzura PSD , #Stiri Guvern