"Black Sea Regional Cooperation Projects 2020" - Ce-o fi asta?

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 22:39
1238 citiri
"Black Sea Regional Cooperation Projects 2020" - Ce-o fi asta?

Asta este, in opinia mea, forma deghizata sub care domnul V.V. Ponta incearca sa intre pe cale privata in politica, dupa ce ne avertizase de mai multe ori ca s-ar retrage.

In mod oarecum asemanator se pregatea domnul Basescu sa-si incheie cel de al doilea mandat, explicand ca nici pe dansul nu-l mai pasioneaza politica. Il intereseaza numai familia, nepotii si agricultura - un hobby mai recent, caruia si-a propus sa-i dedice viata linistita de pensionar.

Se stie insa bine ca, numai atunci cand ti se ofera ceva, ai dreptul sa faci nazuri, dar cand ti se dau papucii la usa, iti raman putine optiuni. Fiecare isi cauta singur solutia, atat cat il taie capul.

Pe domnul Basescu l-a taiat capul sa reintre in joc tot pe cale privata, facandu-si o fundatie apolitica, rebotezata in partid politic. I-a zis "Miscarea Populara", ca sa fie pe intelesul tuturor.

Acum domnul Basescu e din nou presedinte de partid, cum a fost in vremuri de demult. Este de acelasi rang cu omologii sai, ...citeste mai departe despre ""Black Sea Regional Cooperation Projects 2020" - Ce-o fi asta?" pe Ziare.com

#Victor Ponta PSD fundatie asociatie, #Victor Ponta Marea Neagra afaceri Rusia , #Stiri Guvern